ŽENO, UVEK STOJ USPRAVNO: Nikad ne zaboravi šta sve nosiš na svojim leđima!

Muškarci su oduvek važili za jači pol, a žene nežniji, a da li ste primetili da se sve okrenulo?

Nisu žene nikad izgubile svoju nežnost, ona je uvek tu, ali na svojim leđima nose mnogo tereta, mnogo više nego što se na prvi pogled može videti.

Žena je tu da voli, da brine, da vodi računa o kući i deci ali i da bude uspešna u svom poslu. I sve može! Sve postiže, ne žali se i nikada ne gubi damu u sebi!

Foto: pixabay
Foto: pixabay

Ne postoji nezaposlena žena. Čak i ako nema posao na koji ide svaki dan i provodi bar 8 sati dnevno tamo, kod kuće je čeka raspremanje, brisanje prašine, pranje i peglanje veša, spremanje doručka, večere, ručka, briga o deci i njihovom vaspitanju… Pa izračunajmo, koliko je to sati dnevno? I za to ih niko ne plaća, ali su uvek srećne i uživaju u svojoj porodici.

A gde su nam muškarci za to vreme? Oni koji pričaju da naporno rade kako bi izdržavali porodicu? Ne sporimo, i to je važno za jednu porodicu ali da li bi mogli biti uspešni u svom poslu da iza sebe nemaju ženu koja vodi računa o svemu ostalom, a pored toga je uvek tu da pruži nežnost i ljubav, da ga umornog dočeka lepim rečima, iako i ona jedva stoji na nogama od svakodnevnih obaveza.

Foto: pixabay
Foto: pixabay

Kažu “lako je tebi, ti nemaš posao na koji moraš svaki dan da ideš i šefove koji ti ispiraju mozak”, a da li se nekada pitate kako je postići da kuća uvek blista, da cela porodica bude čista i uredna, da vaspitaš dete u pravom smeru, a da ni sebe ne zapostaviš ni u jednom trenutku?

Nije lako ali žena može to! Žena može sve iako se njen rad ne vidi toliko jer možda ne donosi platu kući.

Zamislite tek kako je onim zaposlenim i uspešnim ženama koje sve to rade i pored bar 8 sati provedenih u firmi. I one sve to postižu, stoje uspravno, sa osmehom na licu i trude se da niko ne vidi njihov umor na licu.

Foto: pixabay
Foto: pixabay

Zato nikad ne zaboravite ko ste, šta ste i šta možete. Žena je jedna hobotnica koja svojim rukama postiže sve i uvek je tu da pruži nežnost! Cenite sebe i ne dozvolite da vam bilo ko pokvari sreću i uspeh jer žena je nešto najvrednije na ovom svetu i uvek će tako biti!

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: