KAKO DA ZNAM DA LI JE ON PRAVI ZA MENE? Odgovori na ovo pitanje i sve će ti biti jasno!

Jedan od najistaknutijih svetskih pisaca o vezama i seksu Trejsi Koks vam otkriva kako da prepoznate da li ste sa pravom osobom.

“Jednom sam pitala jednog mudrog čoveka kako ću znati da li sam srela pravu osobu za sebe na duže staze? On mi je odgovorio: Upitaj sebe, ako bih morala da postanem neko drugi, da li bih volela da budem kao on ili bih radije pobegla što dalje”, priča Trejsi.

Ovo nije samo samo jednostavan i pametan način da shvatite da li treba da ostanete u ozbiljnoj vezi sa tim partnerom već je i pitanje koje se postavlja i iz drugih razloga.

Foto: pixabay
Foto: pixabay

Studije su pokazale da osobe u koje smo zaljubljeni i sa kojima stupamo u veze nas menjaju, neki na pozitivan, neki na negativan način.

Možete misliti da ste stabilne i izgrađene ličnosti na koju niko ne može uticati. Međutim osobe u koje ste zaljubljeni i sa kojima imamo emotivan odnos itekako ostavljaju traga na vašu ličnost, ponašanje i navike.

Spontano i neprimetno postajemo drugačiji uz partnera. Tako da, obratite pažnju i dobro procenite osobu sa kojom ste u vezi da biste bili sigurni da je njena ličnost i karakter ono što vam odgovara i što vam treba.

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: